O nama

Neograf d.o.o. tiskara je specijalizirana za proizvodnju lake kartonske ambalaže različitih namjena.

 • ambalaža za farmaceutsku industriju 

 • ambalaža za kozmetičku industriju

 • ambalaža za prehrambenu industriju

 • ambalaža za konditorsku industriju

 • ambalaža za elektroničku industriju

 • ambalaža za ostale proizvode manjih i srednjih dimenzija

Neke od naših proizvoda možete vidjeti u galeriji.


Svoje početke tiskara Neograf vuče još iz 1924. godine kada je osnovana “Knjigovežnica Boras”. Kao mala obiteljska tvrtka “Knjigovežnica Boras” uspješno posluje gotovo 70 godina kroz koje sakuplja bogato iskustvo i postaje cijenjena u svojoj struci na riječkom području. Na tradiciji Knjigovežnice Boras 1990. godine osnovana je tiskara Neograf d.o.o. Iako tada tek mala tiskara, od početka se specijalizira za proizvodnju kartonske ambalaže, da bi danas stajala ravnopravno uz vodeće proizvođače kartonske ambalaže u zemlji i regiji.


Jedan od naših prvih klijenata bio je “JADRAN – Galenski laboratorij d.d.”, farmaceutska tvrtka čiju ambalažu proizvodimo i danas. Sa porastom broja kupaca i obima proizvodnje konstantno radimo na poboljšanju tehnologije i kvalitete našeg proizvodnog procesa te na mogućnosti da našim klijentima ponudimo što veći broj usluga koje povećavaju vrijednost njihove ambalaže.


Godine 2011. selimo u novu poslovnu halu u Kraljevici. Naš proizvodni proces obogatili  smo najmodernijom tehnologijom i strojevima posljednje generacije koji nam omogućavaju daljnje napredovanje u proizvodnji kartonske ambalaže. Kvaliteta naših proizvoda i pouzdanost uvjet su zadovoljstvu naših kupaca i našoj dugogodišnjoj suradnji. Među našim klijentima danas su Zvečevo d.d., Kraš d.d., ZADA Pharmaceuticals d.o.o., Mardešić d.o.o. i drugi.


Klijenti su oduvijek u središtu naše pozornosti  i zato im u svakom trenutku nastojimo ponuditi najbolju uslugu. Najbolji je dokaz postignute kvalitete dugogodišnja suradnja s našim klijentima i njihovi atraktivno upakirani proizvodi.


Većina proizvoda danas je pakirana u neku vrstu ambalaže. Njezina osnovna uloga je da proizvod zaštiti, ali i da privuče pažnju što većeg broja kupaca. Vaš je proizvod i naše ogledalo, što je još jedan od razloga da on uvijek bude vrhunskog izgleda i kvalitetne izrade.

Naš promo video možete pogledati ovdje.

Detaljnije

Neograf d.o.o. za grafičke usluge
Društvo je upisano kod trgovačkog suda u Rijeci pod brojem MBS 040065475
MB 3586707
OIB 54471995670
IBAN HR6924840081104914273
Temeljni kapital: 1.500.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Uprava: Ksenja Boras

Kontakti


 • Neograf d.o.o.
 • HR-51262 Kraljevica, Žlibina 4
 • tel. + 385 51 250 161
 • fax. + 385 51 250 586
 • e-mail: neograf@neograf.hr

Prikaži Neograf na većoj karti