Prosinac 2012.

Bogatiji za certifikat ISO 12647 koji potvrđuje kvalitetu tiska


S obzirom da nastojimo konstantno pratiti razvoj tehnologije i na taj način našim kupcima ponuditi proizvod vrhunske kvalitete u prosincu 2012. godine postali smo nositelji certifikata Process Standard Offset ISO 12647 koji je razvila udruga za istraživanje grafičke tehnologije Fogra u suradnji s Njemačkim  tiskarskim i medijalnim savezom (The German Printing and Media Industries Federation). PSO je sukladan s internacionalnim standardom ISO 12647 i kao takav internacionalno je priznat. 

Za edukaciju smo odabrali austrijsku tvrtku od koje već dugi niz godina nabavljamo tiskarske boje te su nam svojim znanjem i stručnošću u području tiska uvijek pomagali. U postupku certifikacije prošli smo provjeru cijelog procesa od grafičke pripreme do tiska kako bi osigurali efikasan tiskarski proces i predvidivost konačnog rezultata otisnute boje. Standardizacija tiska prema normi ISO 12647 nam omogućava tehnološki proces u kojem krajnji tiskani proizvod uvijek odgovara očekivanom rezultatu. Radi se o procesu u kojemu otisak otisnut  na tiskarskom stroju u potpunosti odgovara otisku dobivenom na pisaču za probne otiske koji služi kao referenca za naše kupce i operatere. Izrazito je bitno da svako ponavljanje tiska istog proizvoda  zapravo rezultira potpuno identičnim proizvodom zbog čega smo posebno ponosni na ovo ulaganje. Kao direktnu posljedicu ovog ulaganja očekujemo prvenstveno lakši i kvalitetniji rad te povećanje zadovoljstva naših kupaca.

Od sada kvalitetu možemo mjeriti, provjeravati i reproducirati.Kalendar za 2013. s motivima riječkog akademskog slikara


Mala monografija Maura Stipanova

U prostorijama Zajednice Talijana u Rijeci, 18. prosinca 2012. godinu predstavljen je kalendar za 2013. godinu tvrtke Neograf s motivima riječkog akademskog slikara Maura Stipanova. Četvrti zajednički kalendar svojevrsna je mala monografija u kojoj je okupljeno gotovo šezdeset slikarovih radova iz različitih razdoblja.

Kontakti


  • Neograf d.o.o.
  • HR-51262 Kraljevica, Žlibina 4
  • tel. + 385 51 250 161
  • fax. + 385 51 250 586
  • e-mail: neograf@neograf.hr

Prikaži Neograf na većoj karti