Siječanj 2014

Kupnja novog stroja za lijepljenje i savijanje kutija OMEGA Allpro 70

Kao nastavak konstantnog ulaganja u naš proizvodni strojni park nabavili smo i pustili u rad novi stroj za lijepljenje i savijanje kutija OMEGA Allpro 70. Stroj je opremljen najsuvremenijim sustavom kontrole proizvodnog procesa renomiranog svjetskog proizvođača Baumer HHS koji, osim nadzora kurandt koda, kontrolira i debljinu nanosa ljepila, a kutije koje ne zadovoljavaju podešene parametre izbacuje s proizvodne linije bez zaustavljanja iste. To uvelike ubrzava sam proizvodni proces. Ovaj sustav također omogućava više točaka lijepljenja čime smo dodatno proširili naš proizvodni asortiman.

Stroj posjeduje sustav za tisak Brailleovog pisma u istom prolazu kutija kroz stroj, što pogoduje bržoj izradi kutija. Navedeno omogućuje da otisak Brailleovog pisma implementiramo i na ambalažu koja isti do sada nije imala.

Novi stroj je u potpunosti modularan, iznimno brz i prilagodljiv što u skladu sa sustavom kontrole omogućuje kvalitetnu i brzu proizvodnju najrazličitijih izvedbi lake kartonske ambalaže.

Provedba projekta djelomično je ostvarena putem bespovratnih sredstava iz proračuna Republike Hrvatske, odnosno dio sredstava dodijeljen je od strane Ministarstva poduzetništva i obrta iz Programa poticanja poduzetništva i obrta "Poduzetnički impuls 2013.".  

 
  
   

Kontakti


  • Neograf d.o.o.
  • HR-51262 Kraljevica, Žlibina 4
  • tel. + 385 51 250 161
  • fax. + 385 51 250 586
  • e-mail: neograf@neograf.hr

Prikaži Neograf na većoj karti