NAŠA PRIČA

Na temeljima obrta “Knjigovežnica Boras”, osnovanog još davne 1924. godine izrastao je današnji Neograf. Kao mala obiteljska tvrtka “Knjigovežnica Boras” uspješno posluje gotovo 100 godina kroz koje sakuplja bogato iskustvo i postaje cijenjena u svojoj struci na riječkom području.

Na tradiciji Knjigovežnice Boras 1990. godine osnovana je tiskara Neograf d.o.o. Iako tada tek mala tiskara, od početka se specijalizira za proizvodnju kartonske ambalaže, da bi danas stajala ravnopravno uz vodeće proizvođače kartonske ambalaže u zemlji i regiji.

Sa porastom broja klijenata i obima proizvodnje konstantno radimo na poboljšanju tehnologije i kvalitete našeg proizvodnog procesa te na mogućnosti da našim klijentima moderne usluge koje povećavaju vrijednost njihove ambalaže.

2021. godine Neograf d.o.o. prelazi u većinsko vlasništvo poduzeća EGP d.o.o. iz Slovenije, člana MSIN grupe i jednog od vodećih proizvođača kartonske ambalaže u regiji. Udruživanjem snaga i znanja težimo ostvarivanju još više kvalitete i zadovoljstva klijenata.

Neograf je oduvijek njegovao visoke standarde socijalne odgovornosti i težio zadovoljstvo svojih zaposlenika održati na visokom nivou, što se nastavlja i s promjenom vlasništva. Naše vrijednosti i odgovornosti sadržane su u Etičkom kodeksu MSIN grupe, jednim od krovnih dokumenata organizacije, dostupnom za preuzimanje na linku dolje.

NEOGRAF U 2022.

0
zaposlenih
0
tona kartona i papira
ambalaza-za-prehrambenu-industriju
0
komada proizvoda

NEOGRAF

Uvjerite se sami u kvalitetu naših proizvoda i usluga.

NAŠE RADNO OKRUŽENJE

Godine 2011. izgradili smo novu poslovnu halu u Kraljevici, blizu Rijeke.

Proizvodni proces obogatili smo najmodernijom tehnologijom i strojevima posljednje generacije koji nam omogućavaju daljnje napredovanje u proizvodnji kartonske ambalaže.

Naš uspjeh temeljimo na kompetentnim i motiviranim zaposlenicima kojima se trudimo osigurati konstantno napredovanje i rad u stimulativnom okruženju.

UPOZNAJTE NAS

NEKI OD NAŠIH KLIJENATA

neograf-klijenti
neograf-klijenti
neograf-klijenti
neograf-klijenti
neograf-klijenti
neograf-klijenti
neograf-klijenti