N E O G R A F

TEHNOLOGIJA

Kada je o tehnologiji riječ, u svim proizvodnim fazama koristimo vrhunske,
provjerene strojeve, kao i opremu za procesnu kontrolu. Konstantno ulažemo u nova znanja i tehnologije
iz područja osiguranja i kontrole kvalitete, tiska i dorade.
priprema-za-tisak

Priprema

Pripremu za tisak radimo na kvalitetnim i stabilnim računalima s vrhunskim ekranima, a tok informacija od računala do stroja za tisak obavlja se kroz specijalizirani računalni program koji sve informacije iz pripreme prenosi direktno do stroja za izradu tiskovnih ploča te do samog stroja za tisak. Na ovaj je način osiguran ispravan protok informacija i umanjena mogućnost ljudske greške.

tisak-neograf

Tisak

Opremljeni smo sa strojevima za ofset tisak do 6 boja te s mogućnošću različitih efekata lakiranja. Spektrofotometrijska mjerenja osiguravaju ponovljivost obojenja, a dugogodišnje iskustvo naših operatera garantira uredan i kvalitetan otisak svaki puta.

dorada-neograf

Dorada

Od doradnih strojeva raspolažemo sa strojevima za štancanje uz mogućnost foliotiska i reljefnog tiska, strojem za lijepljenje sa mogućnošću ljepljenja na četiri točke i aplikacije Braillovog pisma, strojem za savijanje uputa za lijekove te raznim pomoćnim strojevima za izrezivanje, brojanje i pakiranje.

ekologija-neograf

Ekologija

Ekološki odgovorno poslovanje nam je od velike važnosti. Stoga pri odabiru novih tehnologija i materijala uvijek obraćamo pozornost na njihov utjecaj na okoliš i odabiremo prihvatljiva i čista rješenja te na taj način osiguravamo da u negativnim promjenama sudjelujemo s čim manjim udjelom.