N E O G R A F

NAŠI PROIZVODI

Većina proizvoda danas je pakirana u neku vrstu ambalaže. Njezina osnovna uloga je da zaštiti proizvod, ali i da privuče pažnju kupca. Vaš je proizvod i naše ogledalo, što je još jedan od razloga da on uvijek bude vrhunskog izgleda i kvalitetne izrade. Kako bi to uistinu i ostvarili, konstantnim ulaganjima osiguravamo najmodernu opremu, znanja i tehnike koje nam, uz dugogodišnje iskustvo, omogućuju izradu proizvoda vrhunske kvalitete.
Iskustvo u proizvodnji sekundarne farmaceutske ambalaže pripremilo nas je na razne izazove te zahtjevne industrije. Procesi sukladni smjernicama Dobre proizvođačke prakse jamče sigurnost opskrbe i konstantan nivo kvalitete naših proizvoda.
Kako bi osigurali zdravstvenu ispravnost ambalaže koju proizvodimo za prehrambenu industriju, u proizvodnji koristimo isključivo materijale (kartone, boje, lakove) sukladne za korištenje u dodiru s prehrambenim proizvodima.
Kozmetička industrija često je najzahtjevnija po pitanju dizajna proizvoda. Sa vrhunskim šesterobojnim tiskom, raznim opcijama lakiranja i doradnih efekata spremni smo se nositi sa većinom tehničkih zahtjeva ovakvih proizvoda.
Iako smo specijalisti za farmeceutsku, kozmetičku i prehrambenu ambalaže, proizvodimo i komercijalne kutije manjih do srednjih formata za razne druge namjene.

N E O G R A F

U BROJKAMA

2020.
0
zaposlenih
0
tona prerađenog papira
0
proizvoda
2021.
0
zaposlenih
0
tona prerađenog papira
neograf-piktogram
0
proizvoda
2022.
0
zaposlenih
0
tona prerađenog papira
ambalaza-za-prehrambenu-industriju
0
proizvoda

KONTAKTIRAJTE NAS DANAS!

 

U Neografu vjerujemo da je ulaganje u kvalitetu ključ uspjeha, a zadovoljstvo klijenata na prvom nam je mjestu. Zato nam se obratite čim prije i provjerite zašto povjerenje naših klijenata održavamo dugi niz godina.

ZAŠTO NEOGRAF?

Tradicija uspješnog poslovanja još od 1924. godine.
Klijenti su oduvijek bili u središtu naše pozornosti i zato im u svakom trenutku nastojimo ponuditi najbolju uslugu. Najbolji je dokaz postignute kvalitete dugogodišnja suradnja s našim klijentima i njihovi atraktivno upakirani proizvodi.

SPECIJALIZIRANI SMO ZA PROIZVODNJU:

komercijalne kutije za farmaceutsku industriju
upute za farmaceutske proizvode
komercijalne kutije za kozmetičku industriju
komercijalne kutije za prehrambenu industriju
komercijalne kutije za konditorsku industriju
komercijalne kutije za ostale proizvode manjih i srednjih dimenzija